Referenties

Nijboer – Punthorst

“Wij hebben verschillende rietdekkers benaderd en alle anderen gaven als advies het gehele dak te vervangen. Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman kwam met een alternatieve en veel voordeligere oplossing welke ons probleem onderving. Nu kunnen we weer ruim 10 jaar vooruit! Behalve de klantgerichtheid werken ze netjes, ervaar je hun passie voor het vak en ze zijn vriendelijk in de omgang.”

Baarn

“Wij hebben drie of vier rietdekkers benaderd en hadden vooral vertrouwen in Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman. Op basis van persoonlijk contact, advies en het duidelijke plan van aanpak hebben wij gekozen voor Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman. Ze kwamen afspraken na en zorgden dat ze iedere dag op tijd waren. We zijn uitermate tevreden over het geleverde werk!”

Wiersma – Ruinen

“Ik vond het belangrijk en prettig dat Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman van tevoren kwam kijken bij ons dak. Het zijn heel serieuze mensen die rustig, verzorgd en vakkundig te werk gaan. Ze waren altijd stipt op tijd, hadden een goede logistiek en ruimden alles netjes op. Wanneer er zich extra werkzaamheden voordeden, dan gaf hij dit van tevoren aan. De dienstverlening was heel goed en ik ben dan ook heel tevreden. Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman voert nu ook het onderhoud voor ons uit.”

Bouwbedrijf uit Staphorst

Uitvoerder diverse projecten
“Wij kiezen voor rietdekkers op basis van prijs en kwaliteit. Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman voert rietdekwerkzaamheden voor ons uit in verschillende vormen zoals nieuwbouw, onderhoud en renovatie. De planning wordt gehaald, er wordt netjes gewerkt en actief meegedacht.”

Bouwbedrijf uit Zwolle

Uitvoerder diverse projecten
“Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman voert allerlei rietdekwerkzaamheden voor ons uit. Op basis van prijs, kwaliteit en andere specificaties wordt er een rietdekker gekozen. Sterk punt van Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman is het behalen van planningen. Men legt op traditionele wijze een kwalitatief goed dak.”